Uncategorized

Šampion sjutra od 18h u Nikoljcu dočekuje Volej star

Aktuelni šampion Jedinstvo Bemax dočekuje sjutra ekipu Volej stara iz Nikšića u utakmici 12. Prvenstva Crne Gore.
Izabranici Darka Prebiračevića ne znaju za poraz u ovoj sezoni kada su domaća takmičenja u pitanju, a priliku da nastave pobjednički niz imaće u duelu sa Volej starom. 
“Nakon pobjede u derbiju protiv Budućnosti, utakmicu u Nikšiću smo odigrali sa mladim igračima sa ciljem da odmorimo startere ali i da mladi igrači dobiju veću minutažu neophodnu za sticanje iskustva i sigurnosti. Sjutra nas protiv Volej Stara čeka teži posao posebno ako gosti budu kompletni jer u tom slučaju su jako opasan protivnik što su pokazali u prošlom koli protiv Budućnosti. Svakako, favoriti smo u meču i pokušaćemo da ako bude prostora opet šansu damo što većemo broju mladih igrača”, kazao je trener Darko Prebiračević.
JEDINSTVO BEMAX - VOLLEY STAR.Subota 24. Februar u 18h. "Nakon pobjede u derbiju protiv Budućnosti, utakmicu u Nikšiću smo odigrali sa mladim igračima sa ciljem da odmorimo startere ali i da mladi igrači dobiju veću minutažu neophodnu za sticanje iskustva i sigurnosti. Sjutra nas protiv Volej Stara čeka teži posao posebno ako gosti budu kompletni jer u tom slučaju su jako opasan protivnik što su pokazali u prošlom koli protiv Budućnosti. Svakako, favoriti smo u meču i pokušaćemo da ako bude prostora opet šansu damo što većemo broju mladih igrača", kazao je trener Darko Prebiračević.
JEDINSTVO BEMAX – VOLEJ STAR. Sportska dvorana Nikoljac, subota 24. februar u 18h.