Uncategorized

Održan žrijeb za Kup Crne Gore: Jedinstvo protiv Sutjeske, Budućnost protiv Bar voleja

U prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore u Podgorici održan je žrijeb za Kup Crne Gore u konkurenciji odbojkaša. Žrijebu su prisustvovali prisustvovali Ivan Bošković generalni sekretar OSCG i Miloš Jovanović komesar takmičenja OSCG. Klubove učesnike završnog turnira Kupa Crne Gore na žrijebu su predstavljali Slobodan Šebek (Jedinstvo Bemax), Balša Radulović (Budućnost Capital Plaza) i Ivan Dobrković (Bar volej).


Borba za trofej će biti održana u subotu i nedjelju 17. i 18. marta u sportskoj dvorani Nikoljac u Bijelom Polju.

Voljom žrijeba je odlučeno da se u prvom polufinalu od sastanu Bar volej i Budućnost Capital Plaza, dok se u drugoj polufinalnoj utakmici sastaju Jedinstvo Bemax i Sutjeska iz Nikšića.

Finale je na programu u nedjelju 18.marta od 18h uz direktan televizijski prenos (RTCG).

U okviru finalnog turnira Kupa biće odigrana i utakmica između najtalentovanijih pionira naše države koji će biti sastavljeni iz ekipa koje se takmiče u pionirskoj ligi. Ideja je da pored druženja tog dana u Bijelom Polju, najmlađi igrači dobiju priliku da nastupaju po prvi put na profesionalnoj podlozi koja će biti postavljena u dvorani tokom odigravanja Kupa, uz suđenje i vođenje utakmice kao na najvećim takmičenjima. 24 igrača koja budu nastupila u Bijelom Polju, nosiće klupske po ugledu na All-star mečeve, čime će promovisati svoje klubove iz kojih dolaze.