Uncategorized

Šampion “upalio motore”!!!

 

Ekipa koja je prošle godine osvojila duplu krunu okupila se danas na prvom treningu u gotovo istom sastavu  koji je ostvario najveći uspjeh u istoriji kluba.

,,Odlučili smo da startujemo na gradskom stadionu sa vježbama na otvorenom, a nakon izvjesnog vremena prelazimo u sportsku dvoranu kako bi nastavili pripreme. Kompanija Bemax, naš generalni sponzor i ove godine je produžila ugovor sa nama, na naše zadovoljstvo, i to predstavlja jednu veliku mogućnost da i ove godine nastavimo da dobrim rezultatima. Nastupićemo i u Ligi šampiona, što je veliki izazov za nas, i potrudićemo se da se što bolje pripremimo u svakom smislu. Protivnik je ekipa Oumonia, sa kojima ćemo se sastati 18. oktobra na Kipru, i 22. oktobra u Bijelom Polju“, kazao je trener Darko Prebiračević.

Bazični dio priprema Jedinstvo Bemax će obaviti u Bijelom Polju, jer su uslovi za rad u našem gradu odlični tako da nije bilo potrebe ići negdje drugo.

,,Posjedujemo sve što nam je potrebno za kvalitetan dio priprema. Mnogo je bitno da uvodni dio teče onako kako smo i planirali, da bi kasnije ekipa na taj bazični, nadogradila i tehnički dio i igru, a da rezultati budu vidljivi na kraju sezone. Pored rada na sportskom stadionu, uključićemo i rad u teretani za par dana, i nadamo se da će sve proteći u najboljem redu“, zaključio je Miladinović.

U dobroj atmosferi i laganom ritmu prvi trening odradilo je 14 igrača.

“Ponovo je na okupu tim od prethodne godine, pred kojim su brojni zadaci, i izazovi. Naš cilj je da odbranimo odlične rezultate koje smo postigli tokom prošle sezone, ali smo svjesni da će biti teško. Očekuju nas obaveze i na domaćoj, i evropskoj sceni, ali se nadamo da ćemo ponovo obradovati našu publiku“, kazao je kapiten Vladan Rudić.

Ove sezone Jedinstvo Bemax očekuje odbrana dva osvojena trofeja u domaćim takmičenjima i debitanski nastup u Ligi šampiona.

 

 

 

Probant nisi dolore an cillum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.