Uncategorized

KUP CG (M): Prebiračević: Sve misli su ka odbrani titule

U prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore danas je održana press konferencija povodom finalnog turnira Kupa Crne Gore za odbojkaše.

Na konferenciji za novinare govorili su Darko Prebiračević (Jedinstvo Bemax), Balša Radulović (Budućnost Capital Plaza), Mirko Radević (Bar Volej) i Petar Perošević (Sutjeska).

“Zadovoljstvo je naše što smo ponovo organizatori finalnog turnira. Nadam se da ćemo, u odnosu na prethodnu godine, ponovo napraviti korak više i da ćemo organizovati još jedan odbojkaški spektakl.

Branimo trofej, prvi put u klupskoj istoriji, imamo velika očekivanja. Imamo kvalitet i iskustvo da to odradimo kako treba, nećemo se libiti da to završimo. Favoriti smo protiv Sutjeske, očekuje se od nas da prođemo u finale bez poteškoća. Pokušaćemo da to ostvarimo na terenu kako se i očekuje, što prije odradimo posao i spremimo se za finale.

Sve misli su okrenute ka tome, ka finalu i odbrani trofeja. Neće biti lako, ni u polufinalu, a ni u finalu. Kadri smo i spremni, imamo ogroman motiv, a smatram da želja i požrtvovanje neće nedostajati, zaključio je Darko Prebiračević.

Finalni turnir Kupa Crne Gore za odbojkaše igra se 17-18.marta u dvorani “Nikoljac” u Bijelom Polju. Tehnički organizator turnira je OK Jedinstvo Bemax. Sve mečeve moći ćete da pratite putem LIVESTREAMA, zahvaljujući saradnji Odbojkaškog saveza Crne Gore sa portalom MNE SPORT, dok će finale biti prenošeno i na RTCG.