Uncategorized

Jedinstvo Bemax predstavilo Madžunkova

Jedinstvo Bemax je predstavilo makedonskog srednjeg blokera Filipa Madžunkova, prvo, i za sada, jedino pojačanje za narednu sezonu.

U bjelopoljskom klubu očekuju da makedonski reprezentativac bude jedan od nosilaca igre u narednoj sezoni.

“Madžunkov je naše najbolje pojačanje do sada i pokazatelj da se zaista trudimo da dovedemo samo kvalitetne igrače. Nakon prvih kontakata sa njegovim menadžerom, odmah smo vidjeli da se radi o ozbiljnom igraču, započeli smo pregovore i na obostrano zadovoljstvo dogovorili saradnju”, rekao je sportski direktor Jedinstvo Bemaxa Slobdan Šebek, a prenosi portal Radija Bijelo Polje.

Zadovoljstvo novim angažmanom iskazao je i Madžunkov, koji je istakao da očekuje uspješnu sezonu.

“Srećan sam što sam dio ove ‘porodice’, lijepo su me dočekali saigrači, kao i uprava kluba. Nadam se da ćemo i ove godine osvojiti duplu krunu i da će medalja ostati u ovom gradu, a očekujem i da se plasiramo u 2. kolo Lige šampiona. Daću svoj maksimum i nadam se da će uspjeti da pomognem ovoj ekipi, jer zaista imamo odlične uslove i trenere, zajedničkim radom vjerujem da možemo mnogo”, kazao je Madžunkov.

Šebek je najavio da Madžunkov neće biti jedino pojačanje, iako nije želio da govori o imenima.

“Već smo u pregovorima sa nekoliko igrača, prvenstveno na poziciji primača, nadam se da ćemo do kraja prelaznog roka predstaviti još odbojkaša”, dodao je Šebek.

Odbojkaši Jedinstvo Bemaxa u pripremnom periodu odigraće sedam utakmica, kako je najavljeno, početkom oktobra igraće u Novom Sadu, kasnije u Novom Pazaru.

Šebek je saopštio i da će uskoro pokrenuti sajt – okjedinstvo.me, na kojem će ljubitelji odbojke moći da se informišu o dešavanjima u klubu.

Madžunkov je ove godine sa Makedonijom bio drugi u Evropskoj ligi, a prosječno je po meču bilježio 5,5 poena.

 

Izvor: Vijesti.me

Leave a Reply

Your email address will not be published.