Uncategorized

NASTAVAK PRIPREMA U NOVOM SADU

Odbojkaši Jedinstvo Bemaxa polako zaokružuju prvi mjesec priprema za novu sezonu. Bazični dio priprema kojim je rukovodio trener Mladen Miladinović u potpunosti je realizovan.

-Ušli smo u četvrtu nedjelju priprema za novu sezonu i mogu da kažem da smo veoma zadovoljni kako momci rade, a posebno nas raduje velika posvećenost svih igrača na treninzima, ističe Miladinović i nastavlja: – Najvažnije je da su najteži dio priprema igrači prošli bez povreda što nam olakšava posao u narednoj fazi kada ćemo raditi na tehničko-taktičkoj pripremi i uigravanju ekipe, zaključuje trener Mladen Miladinović.

 

A Jedinstvo Bemax će na prve provjere i uigravanje ekipe za obaveze koje u predstojećoj sezoni očekuje izabranike Darka Prebiračevića putuju u Novi Sad, gdje će aktuelni šampion Crne Gore biti gost šampionu Srbije ekipi Vojvodine NS Seme. Pored utakmica sa Vojvodinom naš tim će odigrati još nekoliko kontrolnih utakmica.

Sjutra putujemo za Novi Sad kod sportskih prijatelja iz  Odbojkaškog kluba Vojvodina NS Seme i nakon što se smjestimo u hotel i odmorimo imaćemo zajednički sparing sa vojvođanima u “Spensu”. Tokom boravka u Novom Sadu iskoristićemo priliku i da odigramo utakmicu protiv Spartaka iz Subotice koji je takođe veoma jak i kvalitetan protivnik. Želja nam je da odmjerimo snage sa kvalitenim ekipama i vidimo gdje se nalazimo u odnosu na region, a sve to dobro će nam doći kako bi se što bolje spremili za obaveze koje nas očekuju ove sezone, zaključuje Darko Prebiračević.

U Novi Sad će putovati 13 igrača: Kuburović, Vukić, Delić, Dizdarević,Popović, Kojović, B.Bulatović, Rudić, L.Bulatović, Bugarin, Tomić, Magdelinić, Madžunkov. Ekspediciju iz Bijelog Polja predvodi Miladin Peković, predsjednik Skupštine Jedinstvo Bemaxa, a sa ekipom će putovati i sportski direktor Slobodan Šebek.

Odlazak na mini turneju u Novi Sad nastavak je odlične saradnje odbojkaških klubova Jedinstvo Bemaxa i Vojvodine NS Seme koja je ozvaničena prošle godine, kada je u Bijelom Polju gostovala ekipa iz Novog Sada. 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published.