Uncategorized

Vanja Grbić u posjeti našem klubu

Legendarni srpski odbojkaš se družio sa najmlađim članovima Jedinstvo Bemaxa sa kojima je održao i trening u Sportskoj dvorani “Nikoljac”. Član odbojkaške Kuće slavnih je najmlađim članovima OK Jedinstvo danas je pojasnio i metodički pristup usvajanja tehnike, a ono na čemu je instisitarao jeste da djeci objasni odnos sa loptom.

“Moja želja je da djeci kroz jezik odbojke pomognem da postanu pravi i zdravi ljudi, da im pokažem kako da izvuku filozofiju odbojke u svakodnevni život i da na taj način iskoriste sport da se realizuju i sazru kao osobe. Sport treba da bude u svrsi zdravlja i života, a ne obrnuto”, dodao je Grbić.

 

Sportski direktor OK Jedinstvo Bemax, Slobodan Šebek, kazao je da je posjeta Grbića od velikog značaja za afirmaciju odbojke u Bijelom Polju.

“Ovo je pokazatelj da osim takmičarskog dijela, naš klub u velikoj mjeri radi i na popularizaciji odbojke i čini mi se da smo za kratko vrijeme uspjeli dosta toga da uradimo, jer sada imamo oko 40 polaznika škole odbojke. Mi ćemo i u narednom periodu, kroz posjete slavnih odbojkaša i drugim aktivnostima, raditi na unapređenju uslova za rad sa najmlađim kategorija, a vjerujem da ćemo ostvariti naš cilj i da će OK Jedinstvo učestvovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona”, rekao je Šebek, a prenio je radio Bijelo Polje.

izvor radiobijelopolje.me

Leave a Reply

Your email address will not be published.