Uncategorized

BOJIĆ NOVI IGRAČ

Primač crnogorske odbojkaške reprezentacije Slobodan Bobo Bojić, novi je igrač Jedinstvo Bemaxa.  Nastupi bjelopoljkog kluba u evropskim takmičenjima Ligi šampiona i CEV Kupu, bili su presudni prilikom dogovora o saradnji. Međutim on ističe da je veoma zadovoljan i uslovima i načinom rada u klubu iz Bijelog Polja.

  • Da se u Jedinstvu kvalitetno radi znao sam i prije dolaska u Bijelo Polje, a u to sam se lično uvjerio već nakon nekoliko odrađenih treninga. Za odluku da dođem u Jedinstvo Bemax presudilo je i to što će klub igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Iako je ovo prvi nastup kluba u najelitnijem takmičenju od nas se očekuje da pružimo svoj maksimum i prikažemo u dvomeču sa Omonijom što bolju odbojku. Jako sam motivisan i jedva čekam duele sa Kipranima, kazao je Slobodan Bojić po dolasku u Bijelo Polje. 

U narednim danima ekipu očekuju poslednje pripreme za obaveze koje slijede. Ekspedicija iz Bijelog Polja putuje u nedjelju (15.okobra) na Kipar, gdje će odigrati i prvi meč u novoj sezoni protiv Omonije 18.okobra u Nikoziji.

  • Očekujem da već na prvoj se dobro suprostavimo protivniku i probamo da napravimo što bolji rezultat, jer smatram da bi to bila idealna uvertira za meč koji će biti odigran u Bijelom Polju 22. oktobra, gdje ćemo vjerujem imati veliku podršku navijača, poručuje Bojić.

Crnogorski reprezentativac Slobodan Bojić je u prošloj sezoni nastupao u Sfaksijenu iz Tunisa, a u Jedinstvu je zadužio dres sa brojem 20.

Leave a Reply

Your email address will not be published.